Sociálne siete ako efektívny nástroj propagácie PHF EU v Bratislave so sídlom v Košiciach - Štofová, Lenka, 1989-
Správa o účinnom využívaní sociálnych sietí ako nástroja na realizáciu iniciatív v oblasti marketingu, náboru a zapojenia študentov, ktoré je podmienené úplnou rozvinutou stratégiou sociálnych médií, ktorá je dobre uspôsobená na úspech. Vývoj trvalo udržateľnej stratégie sociálnych médií zahŕňa komponenty: stanovenie cieľov, identifikácia cieľových skupín, vykonávanie konkurenčných a kanálových analýz, rozvoj obsahovej stratégie, plánovanie aktivít, identifikácia úloh, plánovanie rozpočtu a zdrojov a analýza priebežného výkonu.