Nové trendy nakladania s komunálnym odpadom v obci Nižný Hrušov - Fenčák, Ján
Riešenie problematiky nakladania s komunálnym odpadom v obci Nižný Hrušov v období od roku 2015 až do novembra 2019 so zameraním na produkciu komunálneho a vytriedeného odpadu. V priebehu roka 2019 bol zavedený nový systém adresnej evidencie vyprodukovaného a vytriedeného odpadu s využitým SMART technológii QR kódov za účelom evidencie. Výsledky zavedenia novej technológie preukazujú pozitívny vplyv v znížení množstva zmesového komunálneho odpadu a náraste množstva vytriedených zložiek komunálneho odpadu.