IT innovacii v processe obučenija. Gejmifikacija - igra kak motivacionnyj instrument obučenija - Kultan, Jaroslav, 1960-
Využitie informačných a komunikačných technológií vo vzdelávaní. Nová kvalita vo vzdelávaní. Gemifikácia ako motivačný nástroj pre učenie.