Potreba zamerania sa na finančnú gramotnosť - Danková, Lenka, 1993-
Analýza súčasného stavu týkajúceho sa finančnej gramotnosti na Slovensku v porovnaní s ostatnými krajinami, na základe hodnotení v rámci PISA, či prieskumu zverejneného OECD.