Výnosové metódy ohodnotenia podniku v podmienkach Slovenskej republiky - Meheš, Marek
Ohodnocovanie podnikov v podmienkach Slovenskej republiky s dôrazom na výnosové metódy ohodnocovania. Charakterizácia podnikateľskej metódy, ako jedinej, legislatívne upravenej, výnosovej metódy ohodnotenia podniku. Postup jej aplikácie na konkrétnom podniku a stanovenie hodnoty prostredníctvom tejto metódy.