Správa z podujatia Špecifiká komunikácie súčasných manažérov v štátnom a verejnom sektore - Olexová, Cecília, 1976-
Správa z podujatia zameraného na manažérske spôsobilosti, komunikáciu a moderné technologické vplyvy. Prednáška sa uskutočnila v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku v roku 2019.