Daňové aspekty kvality životného prostredia - Simonidesová, Jana, 1968-
Problematika environmentálnych daní na Slovensku a v krajinách Európskej únie. Definícia environmentálnych daní a druhy daní, priblíženie sadzby daní vyberaných na území Slovenska. Zdaňovanie prírodných zdrojov na Slovensku v porovnaní s inými krajinami.