Summary of Investment aid Provided in Slovakia - Barlašová, Terézia
Poskytovanie investičnej pomoci na Slovensku a jeho vývoj v období rokov 2008 - 2017. Preskúmanie výšky poskytnutej finančnej pomoci v jednotlivých krajoch a porovnávanie investičnej pomoci v jednotlivých rokoch. Formy investičnej pomoci. Investičná pomoc je forma štátnej pomoci poskytovanej podnikom s cieľom zmenšiť rozdiely medzi regiónmi krajiny, v ktorej sa poskytuje.