Openness of Economics from the View of International Trade - Potoma, Radoslav, 1992-
Miera otvorenosti slovenskej ekonomiky z hľadiska medzinárodného obchodu, v porovnaní s ostatnými vybranými krajinami Európskej únie. Intenzita zapojenia krajiny do medzinárodnej deľby práce. Zahraničný obchod a komoditná štruktúra. Obchod Slovenskej republiky pred vstupom do Európskej menovej únie a po jej vstupe. Intenzita zapojenia Slovenskej republiky do medzinárodnej deľby práce v rokoch 2014 a 2018 a intenzita účasti Nemecka na medzinárodnej deľbe práce v rokoch 2014 a 2018.