Alternatívne ekologické pohony - Brezina, Ivan, 1963-
Nástup elektromobility vyvoláva v automobilovom priemysle evolučné zmeny, ktoré súvisia s nástupom nových technológií. Využívanie elektromotorov prináša aj mnohé problémy, ktoré zatiaľ bránia ich širokému praktickému používaniu. Ako jedna z možných alternatív na prekonanie týchto problémov sa javí využívanie automobilov na vodíkový pohon.