Slovenská elektromobilita ako fenomén doby - Brezina, Ivan, 1963-
Reálny nástup elektromobility v automobilovom priemysle. Charakteristika elektromobility. Druhy elektromobilov. Výhody a nevýhody využívania elektromobilov. Obmedzenia, ktoré bránia rýchlejšiemu využívaniu elektromobilov. Elektromobilita na Slovensku. Infraštruktúra nabíjacích staníc pre elektromobily.