Financial Analysis of Selected Company - Rudášová, Zuzana
Použitie horizontálnej a vertikálnej analýzy spoločnosti, na základe ktorej sa určuje majetková a kapitálová štruktúra spoločnosti. Vyhodnotenie jednotlivých ukazovatelov: ukazovatele likvidity, aktivity, ziskovosti a kapitálovej štruktúry (zadlženosti). Zhodnotenie finančnej situácie v spoločnosti a porovnanie s konkurenciou na trhu. Návrh zmien na dosiahnutie najlepších výsledkov.