Crowdfunding ako alternatívny spôsob financovania projektov - Bačová, Monika
Crowdfunding ako alternatívny spôsob financovania projektov jednotlivcov a spoločností, poukazuje na spoluprácu troch zúčastnených subjektov – podporovateľa, crowdfundingovú platformu, majiteľa projektu. Charakteristika modelov crowdfundingu a aplikácia crowdfundingovej platformy v podmienkach Slovenskej republiky.