Improving the Quality of Health are Facilities Based on Working Culture - Verner, Robert, 1986-
Kvantitatívna analýza poznatkov z rozsiahleho prieskumu zamestnancov a pacientov fakultnej nemocnice v Košiciach s cieľom zlepšiť kvalitu poskytovaných služieb. Aj keď kultúra organizácie a pracovného prostredia sú veľmi zložité, dynamické a neustále sa meniace faktory v nemocničnom prostredí, významne ovplyvňujú nielen poskytované služby, ale aj motiváciu a pracovnú angažovanosť lekárov a zdravotných sestier.