Analysis of Financial Ratio Indicators in the Specific Undertaking - Potoma, Radoslav, 1992-
Skúmanie finančných ukazovateľov v podniku a ich porovnanie s odporúčanými hodnotami so slovenskými a európskymi štandardmi. Teoretické zhrnutie poznatkov o danej problematike. Možnosti zmien vedúcich k zlepšeniu postavenia na trhu. Základom tejto analýzy sú údaje získané z účtovníctva, finančných výkazov podniku. Spracovanie finančných a nefinančných ukazovateľov vedie ku konečnému posúdeniu finančnej situácie podniku.