Corporate Ownership and Innovation Performance - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Podnikové vlastníctvo - inovačný výkon súvisiaci konkrétne v podmienkach veľkých výrobných spoločností v Slovenskej republike. Ako hnacia sila inovačnej výkonnosti domáce a medzinárodne vlastnené spoločnosti. Prítomnosť zahraničných investorov v miestnych spoločnostiach a ich vplyv na ich inovačný výkon. Význam inovačných činností špecifický pre jednotlivé odvetvia.