Model Approaches to the Quality of Life Measurement and Survey of Quality of Life - Evaluation of the Subjective Quality of Life in Region - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Problematika kvality života podľa viacerých autorov v Slovenskej republike a v zahraničí. Pojem kvalita života, jeho úrovne, modelové prístupy a meranie. Zložený index na hodnotenie objektívnych ukazovateľov kvality života na regionálnej úrovni. Predstavuje základ pre manažérov daného územia za účelom sledovania stavu spokojnosti občanov so životnými podmienkami a sledovania vývojových trendov kvality života.