Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters - Lacko-Bartošová, Magdaléna
Testovanie potenciálu Mixolabu II v predikcii kvality pečenia. Významné pozitívne a negatívne korelácie medzi Farinografom, Mixolabom a priamymi ukazovateľmi kvality pečenia. Silná korelácia medzi Farinographom DS a C2 preukázala vhodnosť Mixolabu II na predpovedanie kvality pekárskeho chleba.