[Interdisciplinárne prístupy v teórii a didaktike tlmočenia] - Keresty, Ján, 1980-
Recenzia na publikáciu, ktorá sa venuje teórii tlmočenia. Publikácia je prínosom pre rozvoj vzdelávacieho aj pracovného procesu budúcich a už aj pracujúcich tlmočníkov.