Ansätze und Perspektiven des Wirtschaftdeutschen - Adamcová, Silvia, 1984-
Interkultúrna kompetencia ako súčasť odbornej ekonomickej nemčiny. Odborný nemecký jazyk v ekonomickej oblasti. Lingvistické a didaktické chrakteristiky.