Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters - Lacko-Bartošová, Magdaléna
Mixolab pri použití na predpovedanie pekárskej kvality pšenice emmerovej a na rozlíšenie genotypov a klimatických podmienok pre rôzne kvalitatívne charakteristiky. Jasné rozlíšenie medzi genotypmi a klimatickými podmienkami poukazujúce na experimentálne faktory, ktoré ovplyvnili parametre týkajúce sa bielkovín a vlastnosti škrobu kriviek Mixolab.