Umelá inteligencia pomáha s výrobou i triedi maily - Mravčák, Peter
Firmy, ktoré využívajú umelú inteligenciu (AI-Artificial Intelligence) a zapojili strojové učenie (Machine Learning) do svojich procesov, podľa nedávnej štúdie The Economist, zaznamenali o 43% vyšší rast. Hovoria o zjednodušení prevádzky a vyšších ziskoch.