Analýza vývoja kurzu akcií firmy Tesla pomocou metodológie skrytého Markovovho modelu - Reiff, Marian, 1978-
Skrytý Markovov model - charakteristika a aplikačné možnosti. Skrytý Markovov model akcie TSLA s dvomi stavmi.