Možnosti napĺňania cieľov EÚ z pohľadu implementácie ekodizajnu na Slovensku - Hlavatý, Ivan, 1978-
Analýza súčasného stavu ekolabelingu v EÚ a jeho vplyvu na súčasné trendy v ekodizajne. Vznik a význam ekolabelingu. Ekolabeling z pohľadu ISO 14024. Ekolabeling v podmienkach Európskej únie.