Chcete úspech tímu? Líder musí zvládnuť najskôr sám seba
Komunikácia je hlavným dôvodom nedorozumení a konfliktov v práci aj v súkromí. Manažéri nevedia motivovať a angažovať ľudí v tíme, často posielajú na školenia podriadených, ale mali by na ne niekedy poslať sami seba, hovorí skúsená lektorka a koučka Jaroslava Vaculčiaková. Najväčší záujem je o školenie: soft skills, školenie osobnostnej typológie DISC, stress manažment, o emocionálnu inteligenciu, a prácu s emóciami.