Manažment znalostí ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti znalostne intenzívnych organizácií - Hlavatý, Ivan, 1978-
Možnosti využitia manažmentu znalostí a systémov manažmentu znalostí v znalostne-intenzívnych organizáciách. Vplyv znalostí na systémy manažmentu znalostí. V znalostne-intenzívnych organizáciách sú znalosti zásadné pre rozličné aktivity a atribúty organizácie a literatúra ju priraďuje ako kľúčový faktor úspechu a diferenciačnému faktoru organizácií.