Financial Bilingualism as a Success Factor for Effective Investment Decisions: the Case of Contingent Assets and Liabilities under the IFRS and the US GAAP - Bagiová, Alexandra, 1994-
Usmernenia o rizikách znižovania vyplývajúcich z nedostatočnej znalosti týchto rozdielov pri rozhodovaní o investíciách. Rozdiely vo vykazovaní, oceňovaní a prezentácii podmienených aktív a pasív podľa IFRS a US GAAP.