Blockchain Technology and Verification of Information from Financial Statements - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Skúmanie hypotézy či účinnosť, ktorá sa dosiahne automatizáciou forenzného auditu, bude vyvážená požiadavkami na nové postupy na riešenie rizík spojených s prostredím blockchainu. Blockchainové účtovníctvo odolné voči neoprávnenému zásahu a transparentné a môže znížiť manipulácie a korupčné správanie, zvýšiť transparentnosť transakcií a môže vyvinúť automatizované procesy účtovníctva.