Disclosure of Information on the Application of Standards in the Financial Statements of Commercial Insurance Companies - Juhászová, Zuzana, 1970-
Vykazovanie informácií o uplatňovaní IFRS 4 Poistné zmluvy, resp. IFRS 17 Poistné zmluvy v obchodných poisťovniach so sídlom na území Slovenskej republiky. IFRS 17 ako úplne nový štandard, na ktorý sa poisťovacie spoločnosti v súčasnosti pripravujú. Príprava informácií o uplatňovaní noriem a dôvody, prečo sa niektoré normy neposudzujú.