Čo je cloud computing? - Sojka, Pavol, 1978-
Analyzovanie stúpajúceho trendu cloudových služieb, ktoré nahrádzajú starý klasický prístup k budovaniu informačnej a komunikačnej infraštruktúry vo firmách a následný popis výhod a nevýhod týchto riešení. Cloud computing a jeho história. Typy cloud computingových riešení.