Vplyv vnútorných faktorov na výkonnosť podnikov - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Analýza vplyvu vybraných vnútorných faktorov na výkonnosť podnikov realizovaná v období rokov 2009-2017, a to v podmienkach podnikov pôsobiacich v zmysle klasifikácie SK NACE v divízii 24 – výroba a spracovanie kovov. Ako vybrané vnútorné faktory potenciálne ovplyvňujúce výkonnosť boli posudzované produktivita práce, priemerná mesačná mzda a rentabilita nákladov. Významný vplyv rentability nákladov na výkonnosť podnikov.