Analýza faktorov vplývajúca na motiváciu zamestnancov - Hajduová, Zuzana, 1974-
Skúmanie problematiky vplyvu pracovného prostredia na pracovné výkony zamestnancov. Charakteristika generácie X a generácie Y. Faktory vplyvu na pracovné prostredie generácie X. Faktory vplyvu na pracovné prostredie generácie Y.