Inovačná aktivita slovenských podnikov v kontexte vybraných medzinárodných indexov - Bruothová, Michaela, 1979-
Meranie inovačnej aktivity na makroekonomickej úrovni. Zhodnotenie vývoja postavenia Slovenskej republiky v indexoch slúžiacich na hodnotenie konkurencieschopnosti krajiny, ako aj zhodnotenie jej inovatívnosti prostredníctvom indexov: Globálny index konkurencieschopnosti (GCI), Globálny inovačný index (GII) a Európske inovačné skóre (EIS).