Komparácia vývoja úverov, vkladov a zadlženosti domácností v bankách na Slovensku a vo vybraných krajinách Európskej únie - Bačová, Monika
Analyzovanie úverov poskytovaných domácnostiam, ich vývoj v kontexte vývoja podmienok na trhu poskytovania úverov domácnostiam v bankách na Slovensku a v členských krajinách Európskej menovej únie, ktoré prijali euro po Slovensku.