Analýza trendov a percentuálneho zastúpenia aktív a pasív - Lukáč, Jozef, 1991-
Priblíženie finančnej výkonnosti a analýzy. Analyzovanie finančného zdravia vybranej spoločnosti horizontálnou a vertikálnou analýzou. Vybrané finančné charakteristiky spoločnosti.