Fair Trade as a Modern Tool of Socially Responsible Marketing: Global Trends and Prospects of Application in Ukraine - Reshetnikova, Iryna L.
Moderné sociálne hnutie v medzinárodnom obchode - spravodlivý obchod. Úloha spravodlivého obchodu pri implementácii sociálneho marketingu a sociálnej zodpovednosti podnikov.