Možnosti outsourcingu - Cárachová, Magdaléna
Proces outsourcingu. Strategická analýza funkčných oblastí. Určenie funkčných oblastí pre outsourcing. Definícia rozhrania podnik – poskytovateľ. Charakteristiky outsoursingu IS/IKT a jeho varianty. Druhy čiastočného outsourcingu. Výhody a nevýhody outsoursingu.