Negative Attitudes to Control(-ling) - A Long Term Study - Mišún, Juraj, 1978-
Kontrola, kontroling - terminológia a definícia pojmov. Predstavenie dôvodov rôznych postojov (pozitívnych, negatívnych, neutrálnych) manažérov k manažérskej funkcii kontroly - výsledky prieskumu medzi slovenskými manažérmi.