Development and Implementation of E-learning Course by Using Knowledge Engineering and Software Engineering Methods - Rakovská, Eva, 1963-
Užitočné a praktické kroky, metódy vývoja e-learningových kurzov, ich hlavné fázy. Analýza, návrh a implementácia tvorby e-learningových kurzov pomocou techník znalostného a softvérového inžinierstva.