Enterprise Social Collaboration as a New E-Learning Method - Rakovská, Eva, 1963-
Objasnenie sociálnej kolaborácie s dôrazom na znalostný manažment. Možnosti IT podpory. Nové možnosti vzdelávania na stredných školách a univerzitách s použitím týchto nástrojov.