Risk Perception at Level of Self-Government - Case of Slovak Republic - Hocman, František, 1983-
Poskytovanie perfektných informácií ako spôsob eliminácie rizík. Vyzdvihnutie hodnoty informácie. Skúmanie panelových dát v rámci kriminality samosprávy SR podľa ukazovateľov rizika vo všeobecnom pohľade na vnímanie rizík.