Process Modeling of International Strategies in the Coordinates of Globalization Changes and Eurointegration - Lipková, Ľudmila
Ekonomická povaha kontroly investícií, jej rozvoj a udržiavanie jej politiky v súvislosti s globalizačnými zmenami a eurointegráciou. Analýza a charakterizácia krokov riadenia kontroly investícií. Analýza európskej praxe úspešného impaktového (dopadového) investovania (impact investing). Predpoveď rozvoja sociálneho podnikania na Ukrajine a štruktúrovanie portfólia na vyrovnanie viacerých záväzkov.