Inovácie v kontexte zavádzania manažmentu znalostí v organizáciách - Hlavatý, Ivan, 1978-
Dopady implementácie manažmentu znalostí na inovačný potenciál a inovačnú kapacitu organizácií. Manažment znalostí a inovácie.