Možný koniec najlacnejšieho hlasového programu s nekonečným internetom na slovenskom trhu - Pólya, Attila
Zaoberanie sa zmenou v správaní mobilných operátorov v situácii, keď zákazníci masívne využívajú mobilné dáta a potencionalita ďalších vysokých ziskov z čisto hlasových služieb je minimálna. História využívania mobilných dát. Výnimočnosť programu SOVA5 a jej zmeny.