[Úspešný štart do praxe prekladateľov, tlmočníkov a freelancerov] - Vargová, Dominika, 1987-
Recenzia na publikáciu zameranú na proces prípravy prekladateľov, tlmočníkov a tzv. freelancerov pred vstupom do praxe. Užitočné rady na efektívne naplnenie požiadaviek na trhu.