Meniaca sa pozícia islamu na príklade Turecka - Krupová, Kristína, 1993-
Vývoj tureckej politickej scény s ohľadom na faktor islamského náboženstva, ktoré ovplyvňuje politické dianie v krajine. Súčasný stav tureckej politiky a dopad na možné budúce smerovanie krajiny.