Čína, EÚ a Reforma WTO - Brocková, Katarína, 1976-
Možnosti zintenzívnenia spolupráce Číny a EÚ v oblasti vyjednania nových pravidiel a podmienok pre vzájomnú obchodnú a investičnú výmenu, ktoré môžu slúžiť ako prvý krok k riešeniu aktuálnej situácie i na multilaterálnej úrovni. Spolupráca EÚ a Číny v rámci reformy pravidiel WTO.