Projekt BRI a zhodnotenie jeho významu na Blízkom východe (s dôrazom na Irán) - Borovská, Zuzana
Projekt BRI (Iniciatíva Pásu a Cesty navrhnutá v roku 2013) a zhodnotenie jeho významu v regióne Blízkeho východu, s dôrazom na Irán, prehľad čínsko-iránskych obchodných a investičných vzťahov.