Energetická bezpečnosť Čínskej ľudovej republiky v oblasti dodávok ropy - Družbacká, Barbora, 1995-
Zhodnotenie energetickej bezpečnosti Čínskej ľudovej republiky v oblasti dodávok ropy. Dôraz na diverzifikácie rizika dodávok tejto komodity do Číny.