Pojem, vznik a zánik záložného práva - Holub, Dušan
Analýza právnej úpravy záložného práva, najmä zmluvného záložného práva. Analýza miest, ktoré môžu byť potenciálnym nositeľom ťažkostí pri praktickej realizácii práva.